Floris Diemel

Floris DiemelFloris is mede-oprichter en tafelnerd, het hosten laat hij graag aan de anderen over zodat hij z’n ongezouten mening kan geven. In het dagelijks leven is Floris vader, echtgenoot, golf-fanaat en semi-nerd bij Digidentity. Daar is Floris als program manager verantwoordelijk voor de implementatie van eHerkenning, Idensys en de Europese eIDAS verordening. Vanuit deze rol is hij ook actief bij de beheerorganisatie (Logius) in de Governance en verschillende werkgroepen en als zodanig mede verantwoordelijk voor het stelsel waarmee ondernemers en overheidsmedewerkers kunnen inloggen met een zakelijk mandaat. 


Vader en echtgenoot, golf

Floris is trotse vader van zijn zoon, Hugo. Hij is getrouwd met Clarisse, die zelf liever niet op het internet staat; dus dat doen we dan ook niet. Floris is gek van golf, kijkt er graag naar en kan zelf een aardig balletje slaan (handicap 5).

Tafelnerd

Als tafelnerd probeert Floris verdieping te zoeken in de gesprekken, waarnaast hij bijzonder actief is op Slack. Samen met Jurian Ubachs, Joost Schellevis en Randal Peelen maakt Floris deze podcast.