S02E04 – Speculeren met crypto, Blendle Audio, AirPods en dampende longen

Wat te doen met al die rijkdommen!?

Het is voor menig nerd een bekend verschijnsel: je hebt je cryptowallet zien uitgroeien van een bescheiden bedrag tot iets wat een behoorlijke waarde vertegenwoordigt. Je hebt die digitale muntjes misschien op een exchange staan of ergens voor jezelf bewaard. Wat nu? Natuurlijk, ‘hodl’ is de strategie die we allemaal kennen en die velen volgen, maar is het wellicht ook slim een deel van dat vermogen ergens anders onder te brengen? Cryptocurrency blijven enorm volatiel en de kans dat dat virtuele vermogen ooit verdampt is aanwezig. Genoeg reden voor Randal, Daniël en Floris om eens te bekijken wat je óók met dat geld zou kunnen doen.

Een stem in je hoofd die je ’s morgens het nieuws vertelt

Natuurlijk gaan de mannen daarna ook nog over op andere onderwerpen. Randal en Daniël kwamen afgelopen weken – net als veel andere nerds – voor het eerst in aanraking met Blendle Audio. Elke dag biedt de service voor journalistieke artikelen on-demand drie artikelen aan die je kunt luisteren in plaats van lezen. Werkt dat een beetje? Gaan we dat meer terugzien? En hoe valt zoiets eigenlijk op te schalen? De Nerds om Tafel vertellen je er alles over.

AirPods zijn fantastisch… of wellicht toch niet

Natuurlijk houden die Nerds er zelf ook een leven op na, en in het leven koop je soms dingen. Floris vertelt over zijn nieuwe vaper en legt uit hoe je zo’n ding in elkaar zet. Daniël kocht onlangs AirPods en is er erg tevreden mee. Dat verbaast Randal enigszins, want zijn gebruikservaring lijkt haaks op die van zijn colleganerd te staan. Voer voor discussie dus! Daniël leert ondertussen ook dat Floris en Randal hun oordoppen ook in de auto dragen, want ja: dat is nu eenmaal de fijnste manier om een podcast te luisteren. Echt waar! Probeer maar eens uit: doe je oordoppen in, stap in de auto (oké, trein, fiets of gewoon thuis mag ook), druk hierboven op play en luister naar de vierde episode van Met Nerds om Tafel Seizoen 2!

Tijdschema

0:00:00 Beleggen met cryptomuntjes
0:15:25 Intro en jingle
0:17:00 Blendle Audio
0:33:15 Daniel’s Apple Airpods
0:47:16 Floris’ nieuwe Vaporizer
1:07:16 Randal’s obsessie met USB-C
1:16:51 Tips voor de luisteraar

Tips5 Replies to “S02E04 – Speculeren met crypto, Blendle Audio, AirPods en dampende longen”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nerds