S03E02 – gamesites, E3 en luisteraarsvragen met Peter Bouwman

Als je de vorige aflevering hebt geluisterd, dan weet je dat vaste tafelnerd Jurian vorige week op de E3-gamesbeurs was in Los Angeles. Niet alleen hij, maar ook vele andere Nederlandse gamemedia waren daar aanwezig, onder wie Peter Bouwman. Peter is sinds jaar en dag eigenaar (eindbaas) van GamersNET. Aan Tafel bij de Nerds vertelt Peter over hoe het is om een eigen gamesite te hebben en tegen wat voor uitdagingen hij aanloopt.

De E3 nabesproken

Met twee man aan tafel die net terug zijn uit het gameswalhalla, kan het natuurlijk niet anders of de E3 wordt nog even nabesproken. Wat waren de mooiste games? Jurian blikt nog even terug op de Xbox One Adaptive Controller, maar laat ook zeker Anthem, een nieuwe game van BioWare, niet onbesproken. Ook Sony’s The Last of Us II blijkt een populaire game aan Tafel bij de Nerds en Jurian heeft nog een theorie over waarom er, tegen de verwachtingen in, toch geen nieuwe Splinter Cell-game werd aangekondigd door Ubisoft. Tenslotte wordt er nog even flink gespeculeerd over de volgende generatie consoles, die wat Peter betreft nog best even op zich mogen laten wachten.

Vragen uit Slack

Na het toch wel uitgebreide gamesegment hebben de Nerds nog net wat tijd over om wat vragen vanuit onze ‘MNOT-community’ te beantwoorden. Die vragen verzamelen we op ons Slack-kanaal en daar ben je natuurlijk allang lid van, want anders had je zojuist op die link geklikt. Kan nog steeds. Het is een gezellige bende op Slack, met inmiddels aparte kanalen voor gesprekken over crypto’s, Star Wars, horloges, auto’s en ga zo maar door en we zouden het leuk vinden als jij ook gezellig mee komt babbelen! We zien je daar, en jij hoort ons volgende week weer!

Tips

Tijdschema

0:00:00 Begin
0:00:45 Wie is Peter Bouwman
00:15:40 Watspeelmijnkind.nl
00:23:35 De functie van gamesites
00:32:35 VR en gaming
00:40:25 Voor de laatste keer over de E3 2018
01:06:25 Vragen van Slackers
01:17:55 Tips voor de luisteraar

TipsGeef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nerds