S03E06b – Bootstrapping of funding met Robert-Jan Huijsman

Donderdag kon je al horen hoe de nerds de ‘A-kant’ van de zesde aflevering begonnen met Robert-Jan Huijsman en onze resident Google-infiltrant is ook op deze zondag nog steeds te gast. Een vraag van luisteraar Bernard Kroes over ‘bootstrapping of funding’ ontspint zich al snel in een reis terug in de tijd naar de begindagen van Tweakers. Hoe raakten Floris en Daniël eigenlijk betrokken bij Tweakers, en hoe pakten ze de verandering van hobby naar bedrijf aan? Een goed voorbeeld van hoe sommige vragen een totaal ander gesprek tot gevolg hebben dan je vooraf zou verwachten.

Verder vraagt luisteraar Ebwa-libab-woule zich af of Robert-Jan niet het grootste deel van de tijd bezig is met het fixen van saaie bugs, in plaats van aan toffe, vooruitstrevende projecten te werken. Het antwoord daarop zal je verrassen!

We sluiten af met ons bekende rondje tips, en zijn komende donderdag weer terug met een nieuwe aflevering!

Tijdschema

00:00 Start
00:51 Introductie Robert-Jan Huijsman
05:40 Geen beestjes eten
07:07 Startup Funding
12:35 Eerste jaren van Tweakers.net
26:52 Glijbanen bij Google
27:27 Is RJ’s project ooit gecanceld?
28:48 Cultuurschok in Silicon Valley
30:52 Moet Robert-Jan veel bugfixen?
33:12 Tips voor de luisteraar
49:49 Afkondiging

TipsOne Reply to “S03E06b – Bootstrapping of funding met Robert-Jan Huijsman”

  1. Erik Kosterman

    Hoi, ik luister met veel plezier naar jullie podcast. Alleen bij deze aflevering, “S03E06b – Bootstrapping of funding met Robert-Jan Huijsman” staat de verkeerde: “S03E07a – Met de Noord/Zuidlijn en Google Assistant naar Nederland met Duco Vaillant” en bij de volgende, dus “S03E07a” komt: “Oops, we couldn’t find that track.”. Ik zou het erg op prijs stellen als jullie dit willen fixen!
    Alvast bedankt,
    Erik

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nerds