Support en Doneren

Met Nerds om Tafel is het hobbyproject van Floris, Joost, Jurian en Randal. We maken de uitzendingen met veel plezier en liefde en vinden het leuk als er zo veel mogelijk mensen luisteren.

Als jij geniet van onze show zou het leuk zijn als je ons wilt helpen. We hebben een aantal makkelijke manieren voor je op een rij gezet:

  • Laat een review voor ons achter in iTunes of Stitcher.
  • Mail ons met jouw tips, suggesties en feedback.
  • Draag een gastnerd aan.
  • Vertel je vrienden, familie en collega’s over ons.
  • Kom meepraten in ons Slack kanaal.
  • Nodig ons uit in jouw podcast, en kom zelf ook eens bij ons in de studio meepraten.

Doneren met Paypal of Patreon

Om Met Nerds om Tafel te produceren huren wij een professionele studio in Amsterdam en betalen wij de hosting aan Soundcloud en onze VPS-provider. Alle beetjes helpen en jij kunt het mogelijk maken dat wij onze hobby vol plezier kunnen blijven uitoefenen.

Als jij met plezier naar ons luistert en zonder blikken of blozen een kop koffie bij de Starbucks zou kopen kun je overwegen ons te helpen. Geef ons alsjeblieft níets als je het niet met gemak kunt missen. Met Nerds om Tafel zal wat ons betreft altijd gratis zijn en jouw aandacht is ons onwijs veel waard. Als je ons wil steunen in het vergroten van onze kwaliteit en kwantiteit en je vindt dat onze podcast een Euro waard is, dan zouden we die graag van je hebben.

Steun ons op Patreon!
Bitcoin QR

Bitcoin Adres: 1NCRHzCRNkNX92FkGzEfCM3ZLtgmzyevFW

Voor mensen met een adblocker:

Nerds