S10E16 – Privacyblunders van Hugo de Jonge en Ferd Grapperhaus met Evelyn Austin

Zoals elk jaar reikt Bits of Freedom deze week de Big Brother Awards uit aan de personen, organisaties of overheden die jouw privacy het meeste hebben geschonden. Daarom spreken wij BoF-directeur Evelyn Austin. Normaal is er een gala, maar dit jaar worden de awards inhoudelijk geduid in een podcast.

De winnaar van de Publieksprijs werd door jullie gekozen en een vakjury reikte de Expertprijs uit. Dit jaar zijn de winnaars twee ministeries, respectievelijk die onder leiding van demissionair minister Hugo de Jonge en Ferd Grapperhaus. Tot slot eert Bits of Freedom met een positieve prijs iemand die juist veel heeft betekend voor onze privacy, dit jaar was dat Nani Jansen Reventlow.

Een aflevering vol reflectie op de winnaars van de awards, maar ookkritische vragen en discussie over de zin en onzin van specifieke winnaars of de awards als geheel. We staan met Evelyn natuurlijk ook stil bij Bits of Freedom en hun reguliere werk. Ten slotte nerd Jurian met Evelyn flink over de zin en onzin van de VAR.

Reclame

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door Bit Academy. Wil jij ook leren programmeren? Ga dan snel naar Bit-Academy.nl en klik op ‘NL Leert Door’ om je aan te melden.

Tijdschema

00:00:00 Word nú Vriend van de Show
00:02:45 Voorstellen: Evelyn Austin
00:07:32 Wat is Bits of Freedom?
00:12:04 De Big Brother Awards
00:16:25 De publieksprijs: Hugo de Jonge en de QR-codes
00:40:59 De expertprijs: het oeuvre van Ferd Grapperhaus
01:10:40 Wat vindt Jurian van de VAR?
01:21:30 Reclame: Bit-Academy
01:22:53 Vragen van de luisteraars
01:40:29 Tips
01:47:34 Afkondiging

TipsOne Reply to “S10E16 – Privacyblunders van Hugo de Jonge en Ferd Grapperhaus met Evelyn Austin”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nerds